Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei!

Termeni și Condiții

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan)  nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar cum ar fi prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice este afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare.

Site-ul și magazinul online www.secraman.com aparțin și sunt întreținute de S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L.

Datele de identificare sunt: S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. Str. Martir Dumitru Jugănaru, nr.10, 300675, Timișoara, jud. Timiș
Cod unic de identificare: 34419926
Nr. Reg. Com: J 35/947/2015
Număr de telefon: +40 (0)726021480
Adresă de e-mail:  contact@secraman.com ; comenzi@secraman.com

Întregul conţinut al site-ului www.secraman.com – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

Magazinul online și website-ul www.secraman.com funcționează pe o platformă securizată de tip https (SSL Certificates). Datele personale solicitate de S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care ți-au fost solicitate. Informațiile obținute de la tine nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții sau concursuri, etc., numai cu acordul tău prealabil.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale. Nu furnizăm adresa ta de email și datele tale unor terți (persoane fizice sau juridice), nu încurajăm spam-ul și nu facem publice datele furnizate de tine fără acordul tău explicit.

Orice activitate desfașurată sub numele tău de utilizator / adresa de e-mail este integral responsabilitatea ta, tu fiind singurul care are acces la contul tău de utilizator prin utilizarea unei parole. Ești obligat să ne înștiințezi imediat despre pierderea parolei sau orice semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.

Pentru a crea un cont este nevoie de o adresă de email personală, care va fi asociată acestuia și prin intermediul căreia se va realiza ulterior comunicarea cu un reprezentant al vânzătorului. Prin crearea contului ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) îți conferă dreptul de a modifica datele personale de contact pe care le-ai înregistrat, precum și renunțarea la anumite servicii cu care ai fost de acord anterior. De asemenea poți să soliciți oricând ștergerea datelor tale înscrise pe site.

În termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, ai dreptul să ne notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Va trebui să ne informezi în legătură cu intenția de a înapoia produsul printr-un email și să retunezi produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail.

Poți returna produsele cumpărate (după ce ne-ai anunțat în prealabil), în ambalajul original, în starea în care l-ai primit ( să nu fi fost purtate, fără să prezinte urme de uzură) cu toate accesoriile și etichetele intacte și însoțite de documentul care atestă cumpărarea.

Poți solicita schimbarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai intrat în posesia lui. S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) va înlocui produsele returnate cu alte produse, alese de tine, în cel mult 15 de zile calendaristice. În cazul în care îl înlocuiești cu un produs mai scump, va trebui să achiți diferența, iar în cazul în care alegi un produs mai ieftin, diferența de preț nu poate fi returnată. În toate cazurile în care se înlocuiește sau se returnează un produs, taxa de transport pentru returnarea produslui / produselor la sediul S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) va fi suportată de tine.

În cazul înapoierii contravalorii, după înapoierea produsului/produselor, contravaloarea acestuia / acestora (exceptând taxele de transport) se va face prin mandat poștal (la adresa din buletinul celui care a plasat comanda) în termen de 15 zile lucrătoare de la data livrării coletului la sediul S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan).

Returnarea integrală a contravalorii produsului/produselor comandate și achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, iar ambalajul acestora este complet, etichetele și accesoriile (stickere, etc) însoțesc produsele şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului/produselor cauzată de cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare va fi suportată de tine. Dacă produsul a fost uzat de tine şi nu mai poate fi returnat în starea în care a fost primit, S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.

În cazul în care produsele returnate ajung la sediul S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) cu ambalaje deteriorate sau incomplete, cu urme de uzură, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de refuza acceptarea returului.

În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm să iei legatura cu noi la numărul de telefon 0726 021 480 sau pe adresa de e-mail  contact@secraman.com pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.

Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate sau înlocuite, în termen de 15 zile calendaristice de la primire. În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora îți va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 15 zile lucrătoare de la momentul în care ești contactat, se va face prin mandat poștal, la adresa din buletinul celui care a plasat comanda.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului / înlocuirii / înapoierii contravalorii în situația unor abuzuri (returnări repetate, comenzi neridicate în repetate rânduri, produse returnate în altă stare decât cea în care au fost recepționate etc.).

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care o vei plăti la momentul livrării coletului. Transportul se face prin serviciul de curierat Fan Courier (www.fancourier.ro) sau Posta Română și se va achita cash în momentul ridicării pachetului. Poți selecta modalitatea de plată din pagina de comandă și poti alege una dintre cele două variante: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare agentului Fan Courier sau la oficiul poștal) sau prin transfer bancar (plata produsului și a transportului, iar agentului curier sau la oficiul poștal nu mai trebuie să îi plătești nimic).

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon introdus la datele personale din contul tău / din formularul de comandă, ca apoi livrarea să se facă la adresa de livrare completată de tine în formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul în care diferă de cea din pagina de comandă).

Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine în pagina userului cu care te-ai înregistrat pe site / pe care l-ai completat în pagina de comandă nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulată.

Produsele furnizate de S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) sunt noi și identice celor puse în vânzare în comerțul tradițional. S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) nu își asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) își stabiliește singur regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează, în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.secraman.com. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) nu garantează disponibilitatea îndelungată pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan), precum și operatorii/adminstratorii, își declină orice responsabilitate privitoare la conținutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare etc. care poate apărea între voi și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Orice conflict aparut între S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.secraman.com și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. S.C. SECRIERU TRAGTARE S.R.L. (SecraMan) nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspunde pentru bug-urile în securitatea serverului care găzduieste site-ul.

Termenii și condițiile generale de vânzare, ca și prețurile sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.

Ai alte întrebări la care nu ți-am răspuns?